FUGNING TILBYDES PÅ HELE SJÆLLAND

​Roskilde Fugeteknik har mange års erfaring med fugning af stort set alle typer elastiske fuger. Vi udfører en form for fugning, som vi kalder for standardfugning, hvilket er omkring vinduer og døre og mellem betonelementer; men meget af vores arbejde består også af en mere specialiseret fugning for blandt andet laboratorier, hospitaler og fabrikker med særlige sterilbehov som for eksempel medicinal- og fødevarevirksomheder. Desuden udfører vi brandfugning.

Vi stiller gerne vores erfaring og kompetencer til disposition, hvis du har andre specielle behov eller krav omkring fugning.

Vores fagfolk er specialuddannede inden for fugning

​Alle vores fugefolk er specialuddannede inden for fugning med minimum Fugebranchens basiskurser på bagen. Størsteparten af vores fugefolk har desuden tillægsuddannelser inden for blandt andet epoxy-fugning og brandtætning.

​Desuden anvender vores fugefirma kun anerkendte produkter til fugning. De kommer fra førende producenter, som typisk er leverandørmedlem og dermed godkendt af Fugebranchen FSO.

Roskilde Fugeteknik anvender kun anerkendte produkter fra førende producenter, der typisk er leverandørmedlem og dermed godkendt af Fugebranchen, FSO.

Arbejdet skal udføres med de rette fugematerialer

​Det er væsentligt at benytte det korrekte fugemateriale, når der skal udføres fugning. Et professionelt fugefirma skal derfor kunne udvælge det rette produkt mellem en lang række forskellige produkter; og det skal også kunne rådgive bygherrer og andre virksomheder omkring forskellige muligheder og løsninger. Det kan Roskilde Fugeteknik - og det gør vi både i Roskilde, Greve og resten af Sjælland.

Vi går heller aldrig på kompromis med kvaliteten, fordi vi ved, at kvaliteten i vores arbejde er vores eksistensgrundlag. Kvalitet og rettidig levering er med andre ord altid i højsædet hos os, når vi udfører fugearbejde for dig.

En række eksempler på evner og karakteristika ved fugemasser:

  • 1-komponent-fugemasse til almindeligt murværk
  • Varmeresistent fugemasse
  • Brandhæmmende fugemasse
  • Fugemasse, der er resistent over for skimmelsvamp og alger
  • Fugemasse til glaspartier, hvor der stilles ekstra store krav til udseende
  • Og en lang række andre muligheder

​Kontakt Roskilde Fugeteknik for at få mere information om fugning eller for at få et tilbud. Ring på telefon 46 18 66 08eller skriv en e-mail til info@roskilde-fugeteknik.dk.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Ønsker du at få flere oplysninger - eller et uforpligtende tilbud -  så udfyld formularen her.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ROSKILDE FUGETEKNIK A/S

Elektronvej 1

2670 Greve

Telefon: 46 18 66 08

info@roskilde-fugeteknik.dk 

CVR: 19079074

Følg os på Facebook