Fugefirma Roskilde Fugeteknik

Roskilde Fugeteknik er et søsterselskab til Fugebillen, og er det førende fugefirma i Danmark i forhold til kompetencer, kvalitet og størrelse. Firmaet ejes af Flemming Bille, der har mere end 25 års erfaring i fugebranchen. Desuden er Flemming Bille bestyrelsesmedlem i Fugebranchen FSO og repræsentantskabsmedlem i Dansk Byggeri.

Vores fugefirma har rødder tilbage til 1989

​Roskilde Fugeteknik blev grundlagt i 1989 af Jens Leth. I 2010 blev Roskilde Fugeteknik A/S solgt til Flemming Bille, som drev og stadig driver Fugebillen. 

Vores kunder er typisk boligselskaber, kommuner, entreprenørvirksomheder, rådgivende ingeniører, arkitekter, tømrere, murere og diverse montagefirmaer. Vores fugefirma er beliggende i Greve, og vi udfører opgaver på hele Sjælland, mens vores søsterfirma, Fugebillen, varetager arbejdet i Jylland og på Fyn.

Roskilde Fugeteknik og Fugebillen, beskæftiger mere end 20 medarbejdere, der både hver især og samlet garanterer for kvalitet og kundeorienteret service. Alle fugemontører i vores fugefirma er uddannede efter branchens højeste normer og arbejder naturligvis under ordnede ansættelsesforhold.

Vores størrelse medfører maksimal fleksibilitet i forhold til de opgaver, som vi stilles overfor; og vores fugefirma kan udføre alle fugeopgaver, store som små. Desuden kan vi komme med meget kort varsel, men vi arbejder altid på højeste kvalitetsniveau.

​Medlem af Garantiordningen for din sikkerhed

​Vores fugefirma, både Roskilde Fugeteknik og Fugebillen, er naturligvis medlemmer af Fugebranchen FSO, hvilket er en yderligere garanti for vores kunder for kvalitet og ordnede arbejdsforhold. Desuden er vores fugefirma, via dette medlemskab, medlem af Garantiordningen under Dansk Byggeri. Dette er således en ekstra tryghedsgaranti for vores kunder.

I øvrigt har vores fugefirma flere gange været Gazelle-virksomhed i Børsen; og vi har i det hele taget oplevet en positiv udvikling med baggrund i vores specialisering på et håndværksmæssigt niche-område.

Kontakt Roskilde Fugeteknik, hvis du vil høre mere om vores fugefirma. Du kan ringe til os på telefon 46 18 66 08, men du kan også skrive til info@roskilde-fugeteknik.dk.

Brug for en god pris?

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil vende retur med dit tilbud snarest muligt.

 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores fugearbejde, eller hvis du ønsker et gratis tilbud, så er du meget velkommen til at skrive til os.

 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

ROSKILDE FUGETEKNIK A/S

Vandmestervej 15,
​2630 Taastrup

CVR: 19079074

Kontakt os

Din garanti

Facebookside

Her ligger vi

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke