Fugefirma Roskilde Fugeteknik

Roskilde Fugeteknik er søsterselskab af Fugebillen, og er et førende fugefirma i forhold til kompetencer, kvalitet og størrelse. Firmaet ejes af Flemming Bille, der har mere end 25 års erfaring i fugebranchen. Desuden er Flemming Bille bestyrelsesmedlem i Fugebranchen FSO og repræsentantskabsmedlem i Dansk Byggeri.

Vores fugefirma har rødder tilbage til 1989

​Roskilde Fugeteknik blev grundlagt i 1989 af Jens Leth, som fortsat er en del af virksomheden, efter det i 2010 blev solgt til Flemming Bille, som drev og stadig driver Fugebillen. Derved bidrager Jens Leth fortsat vores fugefirma med sine mange års erfaring fra branchen, ligesom han fortsat betjener en række nøglekunder.

Vores kunder er typisk boligselskaber, kommuner, entreprenørvirksomheder, rådgivende ingeniører, arkitekter, tømrere, murere og diverse montagefirmaer. Vores fugefirma er beliggende i Greve, og vi arbejder på hele Sjælland, mens vores søsterfirma, Fugebillen, varetager arbejdet i Jylland og på Fyn.

Hele Fugebillen-gruppen, det vil sige Roskilde Fugeteknik og Fugebillen, beskæftiger mere end 20 medarbejdere, der både hver især og samlet garanterer for kvalitet og kundeorienteret service. Alle fugemontører i vores fugefirma er uddannede efter branchens højeste normer og arbejder naturligvis under ordnede ansættelsesforhold.

Vores størrelse medfører maksimal fleksibilitet i forhold til de opgaver, som vi stilles overfor; og vores fugefirma kan udføre alle fugeopgaver, store som små. Desuden kan vi komme med meget kort varsel, men vi arbejder altid højeste kvalitetsniveau.

​Medlem af Garantiordningen for din sikkerhed

​Vores fugefirma, både Roskilde Fugeteknik og Fugebillen, er naturligvis medlemmer af Fugebranchen FSO, hvilket er en yderligere garanti for vores kunder for kvalitet og ordnede arbejdsforhold. Desuden er vores fugefirma, via dette medlemskab, medlem af Garantiordningen under Dansk Byggeri. Dette er således en ekstra tryghedsgaranti for vores kunder.

I øvrigt har vores fugefirma flere gange været Gazelle-virksomhed i Børsen; og vi har i det hele taget oplevet en positiv udvikling med baggrund i vores specialisering på et håndværksmæssigt niche-område.

Kontakt Roskilde Fugeteknik, hvis du vil høre mere om vores fugefirma. Du kan ringe til os på telefon 46 18 66 08, men du kan også skrive til info@roskilde-fugeteknik.dk.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Ønsker du at få flere oplysninger - eller et uforpligtende tilbud -  så udfyld formularen her.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ROSKILDE FUGETEKNIK A/S

Elektronvej 1

2670 Greve

Telefon: 46 18 66 08

info@roskilde-fugeteknik.dk 

CVR: 19079074

Følg os på Facebook