​Elastiske fuger ved nybyggeri og renovering

Danmarks første certificerede fugefirma

Ønsker du at vide mere om elastiske fuger? Så kan du få mere at vide af os, og vi kan også udføre fugearbejdet for dig. Hos Roskilde Fugeteknik har vi specialiseret os i alle former for gummifuger ved nybyggeri og renovering.

 
Vi fuger for private, virksomheder, boligselskaber, arkitekter, ingeniører, kommuner og stat i blandt andet Roskilde og Greve på Sjælland og i resten af landet.


Vi er Danmarks første certificerede fugefirma, og medarbejderne er uddannet efter fugebranchens højeste normer. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeris garantiordning og Fugebranchens garantiordning.


Lukker af for fugt og reducerer energiforbruget

Elastiske fuger (der også kaldes for plastiske fuger) anvendes i moderne byggeri. Det gælder især ved fugning af vinduer og fugning af døre, mellem betonelementer og i visse gulve, men de anvendes også som brandsikring omkring elledninger, sanitets- og varmerør. De benyttes endvidere som fuger i badeværelse og øvrige vådrum, herunder i forbindelse med en vådrumsmembran. Desuden anvendes denne form for fugemasse i sterilrum.

En elastisk fuge skal, ud over at tætne og lukke af for fugt og lignende, kunne optage de bevægelser, som opstår i de omkringliggende materialer på grund af skiftende temperaturer med videre. Gode, veludførte fuger bidrager samtidig til et godt indeklima og reducerer energiforbruget. Dog ældes en fuge med tiden, og der opstår utætheder. Derfor bør fugerne tilses, og de skal udskiftes, når det er nødvendigt, for at undgå følgeskader på rum og bygninger - Heldigvis hjælper vi også med en omfugning.

Få mere at vide om fugning med elastiske fuger

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om elastiske fuger. Bemærk, at du skal kontakte din lokale murer, hvis der er tale om mørtelfuger i murværk. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud på fugning af alle typer.

Brug for en god pris?

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil vende retur med dit tilbud snarest muligt.

 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores fugearbejde, eller hvis du ønsker et gratis tilbud, så er du meget velkommen til at skrive til os.

 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

ROSKILDE FUGETEKNIK A/S

Vandmestervej 15,
​2630 Taastrup

CVR: 19079074

Kontakt os

Din garanti

Facebookside

Her ligger vi

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke