PCB-fuger – prøvetagning og sanering

Overvejer du sanering af PCB-fuger? Hos Roskilde Fugeteknik har vi specialiseret os i at udføre prøvetagning og om nødvendigt sanering af PCB-ramte fuger og bygninger. 

Vi udfører saneringsopgaver for kunder i blandt andet Greve, Roskilde, Køge, Glostrup og Ishøj samt andre steder på Sjælland.

Specialuddannet til at sanere PCB-fuger

Vi har mandskab, der er specialuddannet til at sanere PCB-fuger og dermed fjerne kilden til PCB-forurening i bygninger. Indledningsvist udtager vi prøver af fugemassen, som vi sender til test på et godkendt laboratorium.

PCB (polyklorerede bifenyler) er en række miljøfarlige stoffer, som typisk indgik i fugemasse fra omkring 1950 til slutningen af 70'erne. PCB er svært nedbrydeligt og kan medføre hjerneskader, give andre alvorlige fysiske skader og være kræftfremkaldende.​

Mere end 75 % af bygninger fra den periode skønnes at have eller have haft PCB i fugemassen i foruroligende mængder. ​Et af følgeproblemerne med PCB er, at det kan vandre fra fugemassen over i de tilstødende bygningsdele, hvis de PCB-holdige fuger ikke fjernes i tide. Saneringen kan med andre ord blive dyrere, hvis den udsættes.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og det gode håndværk i vores saneringsarbejde, og vi lægger samtidig vægt på, at vi skal udføre vores arbejde som aftalt.

Få et tilbud på prøvetagning og sanering

Kontakt os gerne for at høre mere om PCB (polyklorerede bifenyler), herunder prøvetagning og sanering. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede opgave med PCB-fuger.

Du kan ringe til os på telefon 46 18 66 08 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til e-mail info@roskilde-fugeteknik.dk.​

Brug for en god pris?

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil vende retur med dit tilbud snarest muligt.

 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores fugearbejde, eller hvis du ønsker et gratis tilbud, så er du meget velkommen til at skrive til os.

 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

ROSKILDE FUGETEKNIK A/S

Vandmestervej 15,
​2630 Taastrup

CVR: 19079074

Kontakt os

Din garanti

Facebookside

Her ligger vi

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke