Fugning af gulv i badeværelse og vådrum med silikone

Er det tid til fugning af gulv eller fliser? Hos Roskilde Fugeteknik har vi specialiseret os i elastiske fuger af silikone. Det kan være alt fra gulvfliser i vådrum til udendørs omkring vinduer. 

Vi udfører fugearbejde for private og erhverv, og det kan være for kunder i blandt andet Greve, Køge, Roskilde, Glostrup og Ishøj samt andre steder på Sjælland.

Vi bruger elastisk silikone ved fugning af gulv

Elastiske fuger af silikone bevarer en vis elasticitet og fleksibilitet, selvom det er hærdet. Derfor er silikonefuger velegnede til at tætne og lukke af for fugt og vand mellem flader, der bevæger sig i forhold til hinanden. Fugerne ældes med tiden, og derfor kan der opstå utætheder, hvis de ikke udskiftes i tide.

Vi tilbyder fugning af gulv, og det kan f.eks. være klinker på et badeværelse, i et andet vådrum eller i et køkken med videre. Det kan også være i hjørnesamlinger på et badeværelse. Det kan endvidere være mellem væg og håndvask, badekar eller brusekabine.

Fugning med branchegodkendte mug- og svampeforebyggende materialer

Vi benytter en særlig antimugbehandlet silikone for at forebygge svamp. Alle vores fugematerialer er fra førende producenter, som naturligvis er godkendt af Fugebranchen (FSO). 

Vi går i det hele taget aldrig på kompromis med det gode håndværk og kvaliteten i vores fugearbejde. Samtidig lægger vi vægt på at udføre vores arbejde som aftalt.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på fugearbejde

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information om, hvad vi tilbyder, og vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på fugning af fliser, gulv eller lignende.

Du kan ringe på telefon 46 18 66 08 for at høre mere. Du kan også skrive til os på e-mail info@roskilde-fugeteknik.dk.​

Brug for en god pris?

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil vende retur med dit tilbud snarest muligt.

 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores fugearbejde, eller hvis du ønsker et gratis tilbud, så er du meget velkommen til at skrive til os.

 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

ROSKILDE FUGETEKNIK A/S

Vandmestervej 15,
​2630 Taastrup

CVR: 19079074

Kontakt os

Din garanti

Facebookside

Her ligger vi

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke