Fugning af vinduer og døre​ af professionelle

​Vi er højt specialiserede og er blandt de førende fugefirmaer i Danmark. Vi har således stor erfaring med fugning af vinduer, døre og betonelementer. ​Roskilde Fugeteknik udfører fugning af vinduer og døre på i Roskilde, Greve og hele Sjælland.

Vi udfører fugning af vinduer og døre i alle former for byggeri

​Vi tilbyder fugning af vinduer, døre og betonelementer inden for de fleste former for byggeri, herunder nybyggeri, udbygning og renovering. Vi kan enten udføre et- eller to-trinsfuger. Og vores fugning af vinduer, døre og betonelementer er yderst fleksible og tåler efterfølgende bemaling, såfremt det ønskes.

Tryk her og få overblikket over hvad vi tilbyder inden for fugning.

Vores medarbejdere er uddannede efter branchens højeste normer​

​Vi har samlet set mere end 20 medarbejdere i hele landet, der alle er uddannede efter branchens højeste normer, og de arbejder naturligvis under ordnede ansættelsesforhold. Desuden er vi medlem af Fugebranchen FSO, og derved er vi samtidig medlem af Garantiordningen under Dansk Byggeri. Det er din garanti for kvalitet, men det er også din garanti for, at vi har orden i vores medarbejderpolitik.

Dertil kommer, at vores størrelse gør, at du får maksimal fleksibilitet, når vi skal udføre fugning af vinduer og døre for dig eller din virksomhed. Vi er altid fleksible og kan komme med kort varsel. Og vi udfører enhver fugeopgave på højeste kvalitetsniveau, uagtet om det er en lille eller en stor opgave.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du skal have udført fugning af døre eller vinduer, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 46 18 66 08 eller på e-mail info@roskilde-fugeteknik.dk.​

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Ønsker du at få flere oplysninger - eller et uforpligtende tilbud -  så udfyld formularen her.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ROSKILDE FUGETEKNIK A/S

Elektronvej 1

2670 Greve

Telefon: 46 18 66 08

info@roskilde-fugeteknik.dk 

CVR: 19079074

Følg os på Facebook