Professionel fugning af døre og vinduer

Roskilde Fugeteknik er højt specialiserede og er blandt de førende fugefirmaer i Danmark. Vi har stor erfaring med fugning af vinduer, døre og betonelementer. Vi udfører fugning af døre og vinduer i bl.a. Greve, Roskilde og på hele Sjælland – og så endda til en god pris.

Vi udfører fugning af vinduer og døre i alle former for byggeri

​Vi tilbyder fugning af vinduer, døre og betonelementer inden for de fleste former for byggeri – herunder nybyggeri, udbygning og renovering. Vi kan enten udføre et- eller totrinsfuger. Vores fugearbejde er yderst fleksible og tåler efterfølgende bemaling såfremt det ønskes.

Tryk her og få overblikket over, hvad vi tilbyder inden for indendørs og udendørs fugning af træ og alu.

Vores medarbejdere er uddannede efter branchens højeste normer​

​Vi har samlet set mere end 20 medarbejdere i hele landet, der alle er uddannede efter branchens højeste normer, og de arbejder naturligvis under ordnede ansættelsesforhold. Desuden er vi medlem af Fugebranchen FSO og derved er vi samtidigt medlem af Garantiordningen under Dansk Byggeri. Det er din garanti for kvalitet, men også din garanti for, at vi har orden i vores medarbejderpolitik.

Dertil kommer, at du får maksimal fleksibilitet, når vi skal udføre fugning af døre og vinduer for dig eller din virksomhed. Vi er altid fleksible og kan komme med kort varsel. Vi udfører enhver fugeopgave på højeste kvalitetsniveau – uanset om opgaven er stor eller lille.

Kontakt os i dag for et tilbud på indendørs eller udendørs fugning

Hvis du skal have udført fugning af døre eller fugning af vinduer, skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi informerer dig gerne om priser på både indvendig og udvendig fugning.

Ring til os allerede i dag på telefon: 46 18 66 08 eller send en besked til e-mail: info@roskilde-fugeteknik.dk.​

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Ønsker du at få flere oplysninger - eller et uforpligtende tilbud -  så udfyld formularen her.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ROSKILDE FUGETEKNIK A/S

Elektronvej 1

2670 Greve

Telefon: 46 18 66 08

info@roskilde-fugeteknik.dk 

CVR: 19079074

Følg os på Facebook