Vi har mange års erfaring med omfugning

Roskilde Fugeteknik​ har mange års erfaring med omfugning og fugning af alle typer elastiske fuger. Vi er et af de førende fugefirmaer i Danmark og tilbyder udskiftning af fuger i bl.a. Roskilde, Greve og på hele Sjælland – og så endda til en god pris.

Vi er specialiserede inden for fugning af murværk og omfugning af:

Vi er specialuddannede inden for udskiftning af fuger

Alle vores medarbejdere er specialuddannede inden for fugning, udkradsning af fuger og omfugning af murværk, facader, fliser mm. Alle har som minimum Fugebranchens basiskursus, men størstedelen har også forskellige tillægsuddannelse inden for bl.a. epoxy-fugning og brandtætning.

Dertil kommer, at vi kun benytter anerkendte produkter til omfugning. Vores leverandører er typisk leverandørmedlemmer og godkendte af Fugebranchen FSO. Derudover er vi medlem af Garantiordningen under Dansk Byggeri. Det er din garanti for kvalitet og velordnede arbejdsforhold.

Omfugning sikrer dig mod fugtskader

Fordelene ved udskiftning af fuger er, at du undgår fugt og varme, og forbedrer indeklimaet markant. Derudover forbedrer det indeklimaet samt forebygger fugtskader og skimmelsvamp.

Elastiske fuger har desværre en begrænset levetid, fordi de tørrer ud over tid. Derfor vil du med fordel kunne få udført omfugning fra tid til anden. Tal med os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt og hvornår du eventuelt bør få tilset dine fuger.

De kunder vi hjælper med udskiftning af fuger, er typisk:

  • Boligforeninger
  • Kommuner
  • Entreprenørvirksomheder
  • Rådgivende ingeniører
  • Arkitekter
  • Tømrere
  • Murere
  • Montagefirmaer
  • Andre former for virksomheder og privat kunder

​Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Kontakt os i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning af fuger, fugning af murværk eller omfugning. Du kan også henvende dig, hvis du ønsker mere information om priser og muligheder.

Ring til os på telefon: 46 18 66 08 eller send en e-mail til: 

info@roskilde-fugeteknik.dk.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Ønsker du at få flere oplysninger - eller et uforpligtende tilbud -  så udfyld formularen her.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ROSKILDE FUGETEKNIK A/S

Elektronvej 1

2670 Greve

Telefon: 46 18 66 08

info@roskilde-fugeteknik.dk 

CVR: 19079074

Følg os på Facebook