omfugning udføres hos et af Danmarks førende fugefirmaer

Vi har mange års erfaring med omfugning og fugning af alle typer af elastiske fuger. Fugebillen-gruppen er i det hele taget et førende fugefirma i Danmark. ​Roskilde Fugeteknik tilbyder udskiftning af fuger i Greve, Roskilde og hele Sjælland.

Vi er specialiserede inden for fugning af murværk og omfugning af:

Vi er specialuddannede inden for fugning og omfugning

​Alle vores fugemedarbejdere er specialuddannede inden for fugning, udkradsning af fuger og omfugning af murværk, huse, facader, fliser m.m. Alle har som minimum Fugebranchens basiskursus, men de fleste har også forskellige tillægsuddannelser inden for blandt andet epoxy-fugning og brandtætning. 

Dertil kommer, at vi kun benytter anerkendte produkter til omfugning; og vores leverandører er typisk leverandørmedlemmer og godkendte af Fugebranchen FSO.

Sikre dig mod fugtskader og gøre indeklimaet bedre​

​Fordelene ved omfugning af fuger er, at du undgår fugt, undgår varme, forbedrer indeklimaet, forebygger fugtskader og undgår skimmelsvamp.

Men elastiske fuger har desværre en begrænset levetid, fordi de tørrer ud over tid, og derfor vil du med fordel kunne få udført omfugning fra tid til anden. Tal med os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt og hvornår du eventuelt bør få tilset dine fuger.

Vores kunder er typisk:

  • Boligforeninger
  • Kommuner
  • Entreprenørvirksomheder
  • Rådgivende ingeniører
  • Arkitekter
  • Tømrere
  • Murere
  • Montagefirmaer
  • Andre former for virksomheder og privat kunder

Vi er medlem af Fugebranchen FSO. Det er en yderligere garanti for dig som kunde, men derudover er vi medlem af Garantiordningen under Dansk Byggeri. Det således din garanti for kvalitet og velordnede arbejdsforhold.

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Kontakt os på telefon 46 18 66 08 eller skriv til 

info@roskilde-fugeteknik.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på fugning af murværk eller omfugning, eller hvis du ønsker mere information. Vi udarbejder også gerne et bud på en pris, hvis du ønsker det.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Ønsker du at få flere oplysninger - eller et uforpligtende tilbud -  så udfyld formularen her.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ROSKILDE FUGETEKNIK A/S

Elektronvej 1

2670 Greve

Telefon: 46 18 66 08

info@roskilde-fugeteknik.dk 

CVR: 19079074

Følg os på Facebook