Badeværelsesfuger og vådrumsfuger i silikone

​Skal du have lavet badeværelsesfuger eller enhver anden form for vådrumsfuger? Hos Roskilde Fugeteknik har vi stor ekspertise med elastiske fuger såsom silikonefuger til alle typer vådrum. 

Vi fuger for både private og erhverv, og vi kommer i blandt andet Greve, Roskilde, Køge, Ishøj og Glostrup samt alle andre steder på Sjælland.

Vådrumsfuger bør udskiftes fra tid til anden

Elastiske fuger, som for eksempel silikonefuger, bevarer en vis elasticitet og fleksibilitet i hærdet tilstand, og derfor benyttes denne form for fuger til at tætne flader, som bevæger sig i forhold til hinanden.

Det kan være i hjørnesamlinger i vådrum for at optage bevægelser i svømmende gulve. Det kan være mellem køkkenbord og håndvask i et køkken. Og det kan være i forbindelse med håndvask, badekar, bruseniche og toilet på et badeværelse. 

Badeværelsesfuger, vådrumsfuger og andre silikonefuger holder ikke evigt og bør udskiftes fra tid til anden. Det sikrer, at de er tætte og lette at holde rene. Vi benytter en antimugbehandlet silikone for at forebygge svamp og mug i hjørnerne.

Vi går naturligvis aldrig på kompromis med kvaliteten og det gode håndværk. Derfor benytter vi kun fugematerialer fra førende producenter, som er godkendt af Fugebranchen (FSO). Samtidig lægger vi vægt på at udføre vores arbejde som aftalt.

Få et uforpligtende tilbud på badeværelsesfuger

Du er velkommen til at kontakte os for flere oplysninger om silikonefuger, og vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning af fuger både badeværelsesfuger, andre vådrumsfuger m.m.

Du kan ringe til os på telefon 46 18 66 08, eller du kan skrive til os på e-mail info@roskilde-fugeteknik.dk.​

Brug for en god pris?

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil vende retur med dit tilbud snarest muligt.

 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores fugearbejde, eller hvis du ønsker et gratis tilbud, så er du meget velkommen til at skrive til os.

 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

ROSKILDE FUGETEKNIK A/S

Vandmestervej 15,
​2630 Taastrup

CVR: 19079074

Kontakt os

Din garanti

Facebookside

Her ligger vi

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke