Brandfugning og påsætning af MK-godkendte brandslukkere

Vælg en certificeret montør

Skal du have lavet brandfuger? Hos Roskilde Fugeteknik er vi certificeret til at lave MK-godkendte brandlukninger, og vores montører er uddannede til at lave alle former for brandfugning.

Vi udfører fugearbejde for både private og erhverv i blandt andet Greve, Roskilde og alle andre steder på Sjælland. Her får du en fugemand, der sætter sig grundigt ind i dine behov og altid sikrer sig, at du får en løsning, der er tilpasset til dig.​

Få en bedre brandsikring med brandfuger

En brandfuge er en vigtig del af den samlede brandsikring i et hjem og enhver anden ejendom. Vi benytter kun fugematerialer fra de førende producenter.

Alle vores fugematerialer er godkendt af Fugebranchen (FSO), og vi går aldrig på kompromis med det gode håndværk og med kvaliteten i vores fugearbejde.

Samtidig er vi medlem af Fugebranchens Garantiordning samt Byg Garanti.​​

Vi kan bl.a. lægge brandfuger omkring

  • Rør
  • Branddøre​
  • El-installationer
  • Ventilationsrør​

Få et erfarent fugefirma på opgave

Vi har mere end 20 års erfaring med fugning herunder brandfugning og har altid leveret til den aftalte tid. Vi lægger vægt på, at vi skal udføre vores arbejde som aftalt. Derudover har vi et højt kvalitetsniveau. Du kan derfor trygt stole på vores faglige kvalitet og troværdighed.

​​

Få et uforpligtende tilbud på brandfugning

Vi svarer gerne på spørgsmål samt giver råd og vejledning. Vi sender også gerne en montør ud til besigtigelse. Derefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på brandfugning.​

Du kan kontakte os enten på telefon 46 18 66 08 eller på vores e-mail info@roskilde-fugeteknik.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. ​

Brug for en god pris?

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil vende retur med dit tilbud snarest muligt.

 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores fugearbejde, eller hvis du ønsker et gratis tilbud, så er du meget velkommen til at skrive til os.

 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

ROSKILDE FUGETEKNIK A/S

Vandmestervej 15,
​2630 Taastrup

CVR: 19079074

Kontakt os

Din garanti

Facebookside

Her ligger vi

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke